Met kinderen rij 1

Nieuw: De Canon van Nederland

Canon van Nederland

Vanaf 23 september is in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem de Canon van Nederland te zien: een spectaculaire presentatie van de hele geschiedenis van ons land, van 'hunebed tot heden'. Filmbeelden, objecten en games nemen je mee naar het verleden. Ben jij als handelaar de piraten te slim af, en vang je het hert in de drijfjacht?

Museumkids

Kidsproof museum

Het Openluchtmuseum een kidsproof museum? Zeker weten! In 2017 scoorden we gemiddeld een 8.8 en zijn we uitgeroepen tot 'meest kidsproof museum van Gelderland'. Er is voor kinderen veel te leren en te doen in het museum. Kinderen kunnen 'aan het werk' op het kindererf, met de tram of spelen op het Zaanse plein. Ontdek het tijdens een bezoek en beoordeel ons ook.