Rob Verlinden viert zijn 250e aflevering in het Openluchtmuseum

Na een lange tijd van voorbereiden was het zaterdag 24 december dan eindelijk zover! Een bijzondere dag en een bijzondere uitzending van Robs Grote Tuinverbouwing. Het team van Rob vierde met een groots Kerstspecial de 250ste aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing. Speciaal voor deze gelegenheid waren ze te gast in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem!

Het team ging aan de slag in de oude Friese boerderij uit Midlum, ze toveren de stal om in een weelderig versierde ruimte waar ze met 24 gasten aan tafel gingen. Rob, Ivo en Jorna pakken flink uit en Jeremy dook in het verleden met zijn speciale Kerstmenu. Jeremy kreeg geweldige assistentie van studenten van Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Tussen alle drukte door genoten ze van de winterroute in het museumpark. Het is een prachtige uitzending geworden!

Je kunt de uitzending terug kijken op SBS6. De opname heeft al begin december plaats gevonden, dus de prachtige bloemen en plantenzee is helaas niet meer in het echt te bewonderen. Uiteraard zijn alle andere activiteiten wél te beleven tot 15 januari!