Hoger onderwijs

Een dag Openluchtmuseum is een kennismaking met het leven, de sfeer en de omstandigheden van vroeger. Voor studenten van het MBO/HBO/WO is een museumbezoek een uitgelezen kans om in de geschiedenis te stappen, het verleden te ervaren. Door te kijken, in gesprek te gaan met onze gastheren en -vrouwen én het verleden te onderzoeken, te ruiken en te proeven wordt vroeger een belevenis. De combinatie van leren, ontdekken en plezier maakt een museumbezoek een leuke en leerzame excursie. Ook in het kader van internationale uitwisselingen biedt het museum uw gasten de kans om kennis te maken met de geschiedenis van Nederland.

Voor studenten die zich inhoudelijk willen verdiepen is onze bibliotheek toegankelijk.

Meer informatie

Groepstarief: € 5,50 per persoon. We accepteren ook de MBO-cultuurkaart als betaalmiddel

Bel: (026) 3576 123
Informatie aanvragen: via contactformulier