Word vriend

Ga voor direct voordeel: Word vriend!

Met jouw bijdrage steun je het Nederlands Openluchtmuseum in haar voortbestaan. Je ontvangt, naast gratis toegang en vele voordelen binnen het Openluchtmuseum, de VriendenMuseumkaart. Deze Museumkaart is voorzien van het logo van de Vrienden en geeft, net als de gewone Museumkaart, recht op gratis toegang tot ruim 400 musea in Nederland. Het secretariaat verwerkt je lidmaatschap en stuurt je een factuur. Na betaling duurt het ongeveer 2 tot 3 weken voor je de kaart(en) thuisgestuurd krijgt.

Direct over de kaart(en) beschikken? Kom dan naar de Infobalie van het museum!

De prijzen van het lidmaatschap zijn:

• Volwassenen (vanaf 19 jaar) € 65,50
  • Jongeren (4 t/m 18 jaar) € 33,-

Je betaalt als volwassene dus € 10,55 contributie per jaar voor het Vriendenlidmaatschap.
Jongeren betalen slechts € 5,50. Onze vereniging draagt aan de Stichting Museumkaart de normale prijs per Museumkaart af, zijnde € 54,95 per volwassene en € 27,50 per jongere.

EXTRA VOORDELEN

• € 1,- korting op je parkeerkaart*
  • € 3,- korting vrienden van Vrienden (2017)
  • 10% korting bij alle museumwinkels**