Contact en route

He kom aan in Arnhem

Contact en route

Met de auto naar het Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum ligt in Arnhem-Noord nabij de A12/knooppunt Waterberg (afrit 26 vanaf A12/E35/Utrecht/Oberhausen en afrit 20/Arnhem Centrum vanaf A50/Apeldoorn). Volg vanaf alle omringende (snel)wegen de ANWB-borden Arnhem-Noord (Openluchtmuseum/Burgers’ Zoo).

Let op: bezoekers tussen 23 oktober en 11 november 2017 enige verkeershinder ondervinden in verband met werkzaamheden aan en rondom de Schelmseweg.

Met het openbaar vervoer naar het Openluchtmuseum

Vanaf Centraal station Arnhem vertrekken:

• Stadsbus 3 ri Burgers' Zoo - uitstaphalte Openluchtmuseum West. De bus stopt hier 4x per uur. De bus rijdt eerst langs Burgers Zoo en komt op de terugweg langs de halte Openluchtmuseum West (5 min. lopen naar entree).
  • Lijn 8 ri Velp Ziekenhuis - uitstaphalte Openluchtmuseum Oost. De bus stopt 2x per uur op de hoek Julius Röntgenweg/Brandts Buysweg (4 min lopen naar entree).
  • Bus 91 - uitstaphalte Moscowa. Je loopt in ca 17 minuten naar de hoofdingang.

Plan je OV-reis

Parkeren

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem heeft een eigen parkeerterrein met plek voor ruim 600 auto's en 11 bussen. Op zeer drukke dagen kan het voorkomen dat het parkeerterrein vol is. Volg dan de aanwijzingen van onze parkeerbegeleiders.

Er zijn 16 plekken gereserveerd voor gehandicapten. Ben je in het bezit van een elektrische auto? Deze kun je opladen bij een Lolo smart oplaadpaal op de parkeerplaats. Uitrijkaarten zijn te koop bij de kassa van het museum.

Met de fiets

Kom je op de fiets naar het Nederlands Openluchtmuseum? Houd dan fietsknooppunt 58 (Schelmseweg) aan en volg vanaf hier de borden Nederlands Openluchtmuseum.

Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem
Postbus 649, 6800 AP Arnhem

Particulier
Telefoonnummer +31 (0)26-3576111
Of neem contact op met de informatiebalie via ons contactformulier.

Klachten en/of opmerkingen

Neem contact op via onderstaand formulier

Contactformulier klachten

Groepsreservering
Telefoonnummer +31 (0)26-3576123
Of neem contact op met de afdeling sales & reserveringen via het contactformulier.

Contactformulier Sales

Kamer van Koophandel nummer 41050671
BTW nummer NL00 85.83.432.B.01
RSIN 008583432

Overnachten

overnachten

Sluit je bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum af met een overnachting in een unieke Openluchtmuseum kamer in Hotel Haarhuis. Bekijk het tweedaagse arrangement of zoek andere overnachtingsmogelijkheden in de buurt van het museum.