Voetsporen 1

Speurtocht voetsporen in het openluchtmuseum

Voetsporen 1

Leerlingen van groep 4, 5 en 6 treden in de voetsporen van hun voorouders en komen spelenderwijs meer te weten over het leven van vroeger. Hoe ging het er aan toe rond een geboorte, een huwelijk of de dood? Gebruiken en rituelen uit verschillende gebieden en tijden worden belicht. Verschillende personages stellen vragen waarop leerlingen zelf een antwoord moeten vinden. Daarvoor zullen ze zelf goed moeten kijken.

Meedoen met de speurtocht
De speurtochten zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie in het Entreegebouw van het Openluchtmuseum. De puzzeltocht duurt 60 tot 90 minuten. Het is ook mogelijk om de speurtocht met een groep kinderen te doen. Vraag hiervoor meer informatie aan.

•  De speurtocht is verkrijgbaar bij de informatiebalie in het Entreegebouw
  •  Tip: Neem zelf een pen en potlood mee

Aandachtsgebied: Voetsporen 1

Voor
basisonderwijs groep 4 t/m 6
O.l.v.
geen begeleiding

€ 5,50

P.l. incl. entree
Aantal
n.v.t.
10:00 uur - 17:00 uur
60 - 90 minuten
Inclusief

Deze speurtocht zit inbegrepen bij de entreeprijs van € 5,50 voor een schoolreis.

Bel mij!

Je wordt op werkdagen binnen 24 uur door één van onze medewerkers gebeld. (Alle velden verplicht.)

Aanhef

Liever zelf bellen?