Rondleiding door het Openluchtmuseum

Algemeen

Er is veel te zien en te doen in het openluchtmuseum. Het is bijna onmogelijk om alles te bekijken en beleven. Daarom is de rondleiding een uitkomst. Een bevlogen gids neemt je mee terug in de tijd en vertelt verhalen die aansluiten bij de hoogtepunten van het museum.

Inhoud

Hoe was het om samen met het vee in huis te leven? Hoe sliep je in een bedstee? Hoe vermaakte je je 's avonds bij het licht van slechts een kaars of een lantaarn? Wat een verschil met ons leven nu in onze geaircode huizen met voor ieder een slaapkamer, televisie en smartphones! 'Zo kom je veel meer te weten over al het moois dat er te zien is. Het gaat meer leven!' reageerde één van onze gasten.

Is er een specifiek onderwerp of aspect van het dagelijks leven waarover je meer wilt horen tijdens een rondleiding, dan besteden we daar aandacht aan!

Aandachtsgebied: Rondleidingen

• Rondleidingen kunnen worden verzorgd in het Nederlands, Engels, Duits of Frans
Voor
iedereen die meer wil weten over de geschiedenis
O.l.v.
een rondleider
Vanaf

€ 50,-

Per groep
Aantal
maximaal 20 per groep
1,5 uur
Bel mij!

Je wordt op werkdagen binnen 24 uur door één van onze medewerkers gebeld. (Alle velden verplicht.)

Aanhef

Liever zelf bellen?