Inburgeren Openluchtmuseum

Algemeen: Inburgerarrangement

Op scholen leren inburgeraars de Nederlandse taal. En leren ze over wonen en werken in Nederland. In het Openluchtmuseum komt tijdens de rondleiding het verleden tot leven. Misschien ontdekken inburgeraars meer overeenkomsten dan verwacht. De rondleiding is speciaal gericht op mensen die inburgeren. Er wordt langzaam en duidelijk gesproken zodat iedereen het kan verstaan.

Wil je met een groepje cursisten de inburgeringscursus op een bijzondere manier afsluiten? Boek dan het inburgeringsarrangement bij het Openluchtmuseum.

Ontmoeting met het dagelijks leven van gewone mensen
In het Nederlands Openluchtmuseum maak je kennis met de cultuur van het dagelijks leven van gewone mensen. Je maakt kennis met de smid, de radmaker, de oliemolenaar en de boerin. Ze zijn druk aan het werk, maar altijd in voor een praatje.

Bel mij!

Je wordt op werkdagen binnen 24 uur door één van onze medewerkers gebeld. (Alle velden verplicht.)

Aanhef

Liever zelf bellen?