De dag van Deetje

Schoolproject de dag van deetje

Speurtocht met stickers - groep 1 t/m 3
Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar kunnen een dagje 'meelopen' met Deetje, een meisje van vroeger. Door mee te doen aan een speurtocht komen kinderen van alles te weten over hoe het vroeger was. Ze krijgen een indruk van wat een kind op een dag meemaakte.

Speurtocht met stickers
Als begeleider krijg je een instructie op papier. Hierin vind je de locaties, route en de bijbehorende vragen. Je leest de vragen voor aan de kinderen (je vindt de antwoorden op de instructie). Bij elke vraag hoort een sticker. De kinderen krijgen allemaal een eigen stickerboekje. Zij zoeken zelf in het boekje naar de juiste sticker. Dat is degene die het beste bij de bezochte plek past. De speurtocht is afgelopen wanneer het boekje compleet is. Ze hebben dan alle locaties bezocht en de bladzijden zijn vol!

Meedoen met de speurtocht
De speurtochten zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie in het Entreegebouw van het Openluchtmuseum. De puzzeltocht duurt 40 tot 60 minuten. Het is ook mogelijk om de speurtocht met een groep kinderen te doen. Vraag hiervoor meer informatie aan

•  De speurtocht is verkrijgbaar bij de informatiebalie in het Entreepaviljoen
  •  Tip: Neem zelf een pen en potlood mee

Aandachtsgebied: De dag van Deetje

Voor
kinderen van 4 t/m 6 jaar
O.l.v.
museumdocent
Vanaf

€ 5,50

P.l. incl. entree
Aantal
n.v.t.
tussen 10.00 en 17.00 uur
1 uur
Bel mij!

Je wordt op werkdagen binnen 24 uur door één van onze medewerkers gebeld. (Alle velden verplicht.)

Aanhef

Liever zelf bellen?