Eerste NK haardhout stapelen: wie stapelt het mooist, slimst en snelst hout?

Het stapelen op het NK gebeurt in voor iedereen gelijke, ronde vormen. Stapelaars gaan zaterdag in -ter plekke of vooraf samengestelde- teams van acht aan de slag. De individuele score telt gelijk mee voor een teamscore. Aan het einde van de dag is er een individuele kampioen ‘Beste Stapelaar van Nederland’ en een winnend team. Beoordeling: structuur van de stapel, netheid van de stapel, creativiteit en –in mindere mate- snelheid (er is een tijdlimiet).

Aanmelden
Inschrijven kan hier. Het NK haardhout stapelen is een initiatief op Landleven Winter, een evenement van het magazine Landleven in samenwerking met het Nederlands Openluchtmuseum.

Landleven Winter
De wedstrijd vindt plaats tijdens Landleven Winter op 17 en 18 december in het sfeervolle Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Landleven Winter is zowel voor kinderen als volwassenen een dagje uit vol winterse belevenissen op culinair, creatief en lifestyle gebied.

Voor kijk hier voor meer informatie over Landleven Winter.