Landleven Winter 2016 – Zo sprookjesachtig is de Hollandse winter

Tijdens Landleven Winter staat creatief genieten van het buitenleven centraal, net zoals in het magazine Landleven. Ontmoet de ambachtslieden uit de reportages en doe inspiratie op voor leuke kerstcadeaus. De sfeer en de activiteiten van Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem maken het winterse plaatje compleet.

Kaarten
Kijk voor het hele programma op www.landlevenwinter.nl. Kaarten voor volwassenen zijn €16, voor kinderen vanaf 4 jaar €12.  Wie voor 6 november online kaarten bestelt ontvangt een vroegboekkorting van €2,50 per entreekaart. Ben je in het bezit van een museumkaart? Dan kun je het evenement gratis bezoeken!

Vervoer
Wegens het grote succes van vorig jaar zijn de parkeerfaciliteiten voor bezoekers verbeterd. Ook voor bezoekers die met het Openbaar Vervoer reizen zijn de routes geoptimaliseerd.

Over het magazine Landleven
Landleven is al 20 jaar het inspiratie magazine over het echte buitenwonen en het landelijke leven. Nuchter en met de laarzen stevig in de modder. Koken, tuinieren, dieren en uitstapjes zijn centrale thema’s die iedere editie aan bod komen, afgestemd op het seizoen. Tweemaal per jaar komt het magazine tot leven tijdens de evenementen Beleef Landleven en Landleven Winter, die beiden plaatsvinden in Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. www.landleven.nl

Over Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem
Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. Het is 13 juli 1918 als de poorten van het museum opengaan. Niet lang daarna weet Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem zelf al geschiedenis te schrijven als één van de meest bezochte musea van het land. Toen, nu en in de toekomst. Van twee eeuwen geleden tot heel recent: hier maakt men al wandelend een reis door de tijd. Hoe vaak bezoekers ook komen, het museum blijft informatief, inspirerend en intrigerend.