NEDERLANDS OPENLUCHTMUSEUM ONTVANGT TRIPADVISOR CERTIFICAAT VAN UITMUNTENDHEID 2016

"Deze erkenning voor uitmuntende gastvrijheid wordt alleen gegeven aan gelegenheden die constant uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor ontvangen.En daar zijn we heel trots op", zegt directeur Willem Bijleveld.

“Met het Certificaat van Uitmuntendheid eert TripAdvisor horecabedrijven die constant lof en hoge waarderingen van reizigers krijgen”, aldus Heather Leisman, Vice President van Industry Marketing van TripAdvisor. “Met behulp van deze erkenning kunnen reizigers gelegenheden boeken die doorlopend goede service bieden. TripAdvisor biedt reizigers het vertrouwen dat ze de juiste boekingsbeslissingen maken en is hier trots op.”

Het Certificaat van uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisor-bollenwaardering van ten minste 4 van de 5 hebben, een minimumaantal beoordelingen hebben en ten minste 12 maanden op TripAdvisor vermeld staan.