Locatiedag secretaresses

Locatiedag secretaresses

Helaas, je kunt je niet meer aanmelden

Als Nel op de fotoBeste secretaresse-vriendin van Nel, helaas kun je je niet meer aanmelden voor de locatiedag op 28 juni 2015. Wil je toch inspiratie op doen voor de baas? Vraag dan meer informatie over de mogelijkheden aan bij de afdeling Sales & Reserveringen. Kom je binnenkort met je familie of vrienden naar het museum? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een voucher met € 1,50 korting op entree tot het museum.

Jouw programma ziet er op 28 juni als volgt uit:

10.30-11.00 uur:
Je wordt met alle egards, een kopje koffie of thee en iets lekkers ontvangen in de Kasteelboerderij. Een verrassende locatie met een fantastisch uitzicht! Een perfect begin van een heerlijke dag! Uiteraard staat er voor de kinderen iets fris klaar.

11.00 – 11.15 uur:
Alle partners en kinderen mogen op eigen gelegenheid het museumpark bezoeken of deelnemen aan het Smokkelspel. En natuurlijk wel even langs de bakker voor een vers krentenbolletje, of op een drafje naar de speeltuin of de kruidentuin die nu op haar mooist is. En vergeet het ritje met de tram niet! Er is bijna teveel te zien, te proeven en te ruiken. Voor jou en al je collega-secretaresses begint nu het speciale programma.

11.15 – 11.30 uur:
Je krijgt een korte presentatie over het Nederlands Openluchtmuseum. Waarin zijn we nu echt uniek, wat betekent gastvrijheid en welke mogelijkheden biedt het museum exclusief voor zakelijke gasten? Op het gebied van presentaties op locatie, ontvangsten, feesten, vergaderen, etcetera.

11.30 – 13.00 uur:
Ken je het museum, of is het de eerste keer dat je ziet hoe groot, veelzijdig en verrassend we zijn? Tijd voor een ontspannen, mooie wandeling door het park. Je maakt kennis met een aantal verborgen schatten, ontmoet ambachtslieden en hoort ins & outs van het museum (die de gewone bezoeker niet zal horen). Een echte kennismaking met het park en de mogelijkheden voor onze zakelijke gasten.

13.00 – 14.00 uur:
Tijd voor een afsluitende lunch, op een uniek plekje in het park. Even bijkomen, bijpraten met collega’s en genieten van smakelijke gerechtjes. Opladen voor het vervolg, er ligt nog een heerlijke middag voor je!

Vanaf 14.00 uur:
We nemen afscheid van elkaar, hopen dat we je snel weer ontmoeten. Voor jou ligt het park aan je voeten. Geniet er van, eventueel samen met je kinderen, je moeder, vriendin of liefje.