Buffet van het seizoen: lente en zomer

Buffet van het seizoen in het openluchtmuseum

Buffet van het seizoen: lente en zomer

Buffet

Seizoensbuffet in het Openluchtmuseum

In het Openluchtmuseum geeft de natuur elk seizoen een eigen karakter. Ook de horeca is afgestemd op de verschillende seizoenen. Door de variatie in gerechten is er voor ieder wat wils. De koks bereiden uw buffet met seizoensproducten. Dat betekent: lekker vers en vol smaak!

Winterbuffet

Menu winterbuffet

Koude gerechten
• Huisgemaakte rundvleessalade
• Huisgemaakte vissalade
• Pastasalade met uitgebakken spekjes, kastanje champignons en noten
• Gerookte vis, gedroogde ham, chutney en rauwkostsalades


Soep
• Krachtige bouillon van boleten


Warme gerechten
• Varkensfilet in eigen jus met gebakken aardappels, spek en ui
• Oosterse rendang met Hollandse hutspot
• Vispakketje met zuurkool en geroosterde kummel


Het buffet wordt geserveerd met diverse soorten
brood, boter en tapenades.

 

Prijs
Volwassenen € 27,50 p.p.
Kinderen € 13,75 p.p.

 

Winters buffet uit de pot

• Veluwse boerenkoolstamppot met rookworst 
• Brabantse hutspot met een stoofpotje van rundvlees
• Gelderse zuurkoolschotel met gebakken speklappen

Geserveerd met zilveruitjes, augurken, piccalilly en braadjus

Prijs
Volwassenen € 21,50 p.p.
Kinderen € 10,75 p.p.


Dessertbuffet herfst en winter

Huisgemaakte soezentoren,hangop met stoofperen compôte, speculaasbavaroise en chocolademousse € 6,50 p.p.


Extra’s voor een nog rijker dessertbuffet:
Appelcarré            €1,60 p.p.
Bolletje roomijs    €1,60 p.p.
Crème brûlée       €1,60 p.p.
Sneeuwster           €1,60 p.p.

Zomerbuffet

Menu zomerbuffet

Koude gerechten
• Huisgemaakte rundvleessalade
• Huisgemaakte aardappelsalade met ei en lente-ui
• Groentesalade met gedroogde ham
• Pastasalade met geitenkaas en noten
• Diverse soorten gerookte vis, gedroogde ham, chutney en rauwkostsalades

 

Soep
• Romige soep van bospeen en dragon

 

Warme gerechten
• Porchetta, buikstuk van het varken op Toscaanse wijze, met een seizoensgebonden stamppot
• Gestoofd kalfsvlees met geroosterde aardappels
• Gepocheerde duurzaam gevangen vis met lintpasta, seizoengroente en een saus van sereh
• Het buffet wordt geserveerd met diverse soorten brood, boter en tapenades.

 

Prijs
Volwassenen €27,50 p.p.
Kinderen € 13,75 p.p.

 

Dessertbuffet lente en zomer

Huisgemaakte soezentoren, hangop met seizoenvruchten compôte, vruchtenbavaroise en chocolademousse € 6,50 p.p.

Extra’s voor een nog rijker dessertbuffet:
Appelcarré           €1,60 p.p.
Bolletje roomijs   €1,60 p.p.
Crème brûlée      €1,60 p.p.

Details

Buffet van het seizoen: lente en zomer

Bel mij!

Je wordt op werkdagen binnen 24 uur door één van onze medewerkers gebeld. (Alle velden verplicht.)

Aanhef

Liever zelf bellen?

Telefoon icon +31 (0)26-3576123