Evenement | Volgende Halte

Voor de derde keer organiseert het museum een weekend rondom historisch stads- en streekvervoer. Beleef nostalgische momenten in de oude bussen en trams, bewonder unieke modelbanen en doe mee met leuke activiteiten voor jong en oud.

Historische trams & bussen

Dit jaar is de Haagse tram te gast in het museum. Deze tram reed in de jaren'60 van Den Haag naar Leiden en van Den Haag naar Delft.

De geur van diesel

Bewonder oude bussen en maak een ritje rondom het museum.

Tramles

Hoe werkt de tram? Wat doet de bestuurder? Doe mee!

Speciaal voor kinderen

Ga op de foto in een echt conducteursuniform, met je vader als je wilt. Het is tenslotte Vaderdag!

Unieke modelbanen

Bewonder de unieke trams en trambanen en ontmoet modelbouwers. Leuk voor kinderen: je mag (soms) zelf sturen. Voor de liefhebbers is er informatie over trams en bussen van vroeger en nu. Er zijn boeken, bouwpakketten en gadgets te koop. Leuk voor Vaderdag!

Kijk voor meer informatie op www.openluchtmuseum.nl/VolgendeHalte