Schaatsbaan

Elfstedentocht BO

Leerlingen gaan op pad met een stempelkaart en krijgen het voor de kiezen met vragen en opdrachten. Ze bakken brood op het Kindererf en binden de schaatsen onder voor pure ijspret op de ijsbaan. Door deel te nemen aan deze activiteiten verdienen ze felbegeerde stempels. Maar waar bevindt zich de geheime stempelpost? Wie de tocht doorstaat en alle stempels verzamelt, krijgt een 'elfstedenkruisje' als blijvend aandenken aan deze mooie winterdag.

Dit winterschoolreisje is beschikbaar tijdens de winteropenstelling van het Nederlands Openluchtmuseum in december en januari.

Lesbrief

Ter voorbereiding op de Elfstedentocht is in de lesbrief alle relevante informatie voor begeleiders vanuit school opgenomen.

>> Bekijk de lesbrief

Elfstedentocht

Terwijl Nederland zich elke winter weer afvraagt of de Tocht der Tochten er eindelijk eens van komt, gaat de Elfstedentocht van het Nederlands Openluchtmuseum altijd door!

Voor
basisonderwijs
O.l.v.
museumdocenten
schoolbegeleiders (1 per 8 leerlingen)

€ 3,50

Museumles p.l.

€ 8,50

P.l. incl. entree
Aantal
Max. 120 leerlingen per tocht
In overleg
3 uur
Inclusief
  • Museumdocent
  • Parkeren bus/auto's
  • Eén uur schaatsen op de schaatsbaan
  • Twee uur wandelroute: dé Elfstedentocht

Extra inbegrepen bij schoolreis

• Toegang tot het park
  • € 5,- korting voor museumkaarthouders
Bel mij!

Je wordt op werkdagen binnen 24 uur door één van onze medewerkers gebeld. (Alle velden verplicht.)

Aanhef

Liever zelf bellen?