Meet & Greet met Dylan Haegens

Videomaker Dylan Haegens zit geen moment stil: met ruim 1.2 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal, eigen evenementen voor zijn fans én een uitgebreide webshop met talloze merchandise artikelen leeft hij echt in het 'nu'. Maar wist je dat hij ook een groot fan is van de Nederlandse geschiedenis?

Ontmoet Dylan op 19 november aanstaande in het Nederlands Openluchtmuseum. Vanaf 13.30 uur tot 14.30 uur is hij in de Kasteelboerderij en jíj kunt een handtekening krijgen.

Dat wordt een ontmoeting om nooit meer te vergeten, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Let op: de Meet & Greet met Dylan is natuurlijk gratis, om het museumpark in te komen heb je een geldig toegangskaartje nodig. Deze bestel je hier met € 1,50 korting!

Meet & Greet met Dylan Haegens

Activiteit datum