Hanekamp

Dinerbuffet

Verras jullie gasten met een overheerlijk huwelijksdiner

Na een lange dag, is het tijd om bij te komen en volop te genieten van een heerlijk huwelijksdiner. Samen met jullie vrienden en familie geniet je van een diner met verrassende en overheerlijke gerechten. Praat elkaar bij over deze bijzondere dag en geniet van dit moment van ontspanning. Onze chef-kok en zijn team bereiden de gerechten zelf, vanaf de basis. Ambachtelijk en altijd met passie. En dat proef je!

Aan jullie de eer om het huwelijksdiner helemaal zelf samenstellen door te kiezen uit verschillende, biologische verantwoorde voor-, hoofd- en nagerechten uit ons culinaire menu. Jullie keuze wordt tijdens het diner stijlvol aan jullie gasten geserveerd.

Andere dinermogelijkheden

Willen jullie liever iets anders dan een barbecue? Kies dan voor één van onze andere heerlijke mogelijkheden:

Hollandse tapas
Geniet van een proeverij van speciale gerechtjes, feestelijk gepresenteerd in een bijzondere locatie.

Bekijk het arrangement Hollandse tapas

Dineren
In het Openluchtmuseum is ook de horeca afgestemd op de verschillende seizoenen. Dat betekent: lekker vers en vol smaak!

Bekijk het arrangement Dinerbuffet

Exclusief diner in de Canon van Nederland
Wil je écht iets bijzonders voor je evenement? Bij dit arrangement wordt de presentatie Canon van Nederland exclusief voor jullie gereserveerd en dineer je in de indrukwekkende koepelzaal.

Bekijk het arrangement Het verhaal van Nederland

Dinerbuffet

€ 25,95

Per persoon
Aantal
Vanaf 20 personen
Boekbaar vanaf 17:00 uur
Inclusief
  • Entree inclusief parkeren
  • Zomerbarbecue
Exclusief
  • Overige dranken
  • Zaalhuur
Bel mij!

Je wordt op werkdagen binnen 24 uur door één van onze medewerkers gebeld. (Alle velden verplicht.)

Aanhef

Liever zelf bellen?