Welkom in het nieuwe jaar

In de tweede week van januari blikt de voorzitter terug op het oude en vooruit op het nieuwe jaar.
Je leest de nieuwjaarsgroet hier.

De winter is begonnen!

Op zaterdag 9 december - toen het zo enorm sneeuwde! - trapten we met ruim 200 Vrienden de winteropenstelling af in het museum. Het was een gezellige, sfeervolle en écht winterse dag met interessante rondleidingen, leuke workshops en een propvol café.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Niet ontvangen? Mail ons dan je meest recente e-mail adres door.
Vermeld je naam en adres zodat we je e-mail aan de juiste gegevens kunnen koppelen.

7 nieuwe musea

Sinds 1 juli 2017 zijn er weer 7 nieuwe musea die je gratis met je VriendenMuseumkaart kunt bezoeken.

Je vindt ze hier!

VriendenMuseumkaart

In het nieuws heb je wellicht gelezen of gehoord dat de Museumkaart voortaan voorzien wordt van een pasfoto. Je bent Vriend van het museum en daarbij hoort de VriendenMuseumkaart. Op deze kaart komt GEEN PASFOTO. De kaart verandert wel. In plaats van een pasfoto staat op de VriendenMuseumkaart het Vriendenlogo op die plek.

In het najaar van 2016 werd begonnen met het uitleveren van deze kaarten. Tot eind 2017 / begin 2018 zijn er ook nog 'oude' kaarten in omloop (beide worden geaccepteerd). Oude kaarten worden per eerstvolgende verlenging vervangen door nieuwe kaarten.

Digitaal nieuws

Zo'n 6 tot 10 keer per jaar sturen we nieuws per e-mail. Bijvoorbeeld als er een try-out is waar je met je kinderen aan kunt deelnemen. Of als er exclusief voor Vrienden een extra activiteit wordt georganiseerd die nog niet in de 'papieren nieuwsbrief' opgenomen kon worden. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan je e-mailadres én je huisadres per e-mail: vrienden@openluchtmuseum.nl.

Nieuws per post

Eén tot twee keer per jaar verschijnt er een nieuwsbrief. Deze versturen wij per reguliere post naar al onze leden. Je kunt deze nieuwsbrieven ook hieronder bekijken.

stien