Kinderfeestje in het Openluchtmuseum

Algemeen

Tegenwoordig vier je je verjaardag met lekkere taart, mooie slingers en veel cadeautjes. Vroeger ging dat heel anders. Toen bestonden er nog geen kinderfeestjes. Gelukkig waren er wel andere feesten. In het Openluchtmuseum kun je tijdens een speurtocht ontdekken wat voor leuke dingen de kinderen vroeger tijdens deze feesten deden.

Speurtocht kinderfeestje: 'Een kinderfeest als (n)ooit te voren'
Met een vrolijke bolderkar ga je met de kinderen op pad. Onderweg ontdekken ze hoe vroeger feesten als geboorte en heilige communie werden gevierd. Er zijn speurvragen waardoor ze veel van het museum ziet en leuke opdrachten om actief bezig te zijn. Bij 'Koppermaandag' dragen de kinderen een vrolijk masker en verrassen de andere bezoekers van het park. Op deze maandag na Driekoningen werd vroeger feest gevierd.

Let op: het kinderfeestje is te boeken voor de periode tot en met 29 oktober 2017 en vanaf 1 april 2018.

Meer informatie

• Het 'feestje als (n)ooit tevoren!' is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar
  • Er zijn twee verschillende niveaus
  • De route duurt twee uur
  • Start om 10.30 of 13.30 uur
  • Ervoor of erna kunt u het museum bezoeken
  • Graag uiterlijk drie dagen van te voren boeken
  • Prijs inclusief entree , krentenbol, limonade en spekje
  • Museumkaarthouders krijgen korting
  • Het feestje is te boeken voor de periode tot en met 29 oktober 2017 en vanaf 1 april 2018

- Huur voor je kinderfeestje een
personenbusje.

- Ben je op zoek naar wat je allemaal nog meer kunt doen in het museum? Bekijk dan de activiteiten voor kinderen.

Inclusief
  • €8,50 korting op entree voor museumkaarthouders
Bel mij!

Je wordt op werkdagen binnen 24 uur door één van onze medewerkers gebeld. (Alle velden verplicht.)

Aanhef

Liever zelf bellen?