Nederlands Openluchtmuseum omarmt Buitenspeeldag!

Het Nederlands Openluchtmuseum is een prachtige plek in Arnhem waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen én leren. Woensdag 8 juni zet het Openluchtmuseum de deuren vanaf 12.00 uur open voor kinderen tot en met 12 jaar en… zij hoeven geen entree te betalen! Dat wordt dus een onbezorgde middag genieten.

Keuze genoeg

Er zijn voor jong en oud voldoende leuke activiteiten! Fietsen op het Zaanse plein? Verdwalen in ons doolhof? Oud Hollandse spelletjes doen op het Kindererf? Broodjes bakken boven een vuurtje? Rennend door het park lukt het de kinderen vast om zoveel mogelijk activiteiten te doen en anders pakken ze gewoon even de tram. Lekker makkelijk.

Volwassen mogen ook komen spelen

Het museum is er voor jong en oud en volwassenen zijn deze middag natuurlijk ook van harte welkom. Bekijk de actievoorwaarden om ook mee te komen spelen. Of om een oogje in het zeil te houden….

www.openluchtmuseum.nl/buitenspeeldag