Onze trots: 't Goeye Goet

Het Openluchtmuseum is vol bedrijvigheid. Er wordt olie geslagen, bier gebrouwen, papier gemaakt, brood gebakken en nog veel meer. De geuren, kleuren en smaken van ons verleden brengen bij iedereen herinneringen naar boven. U kunt de producten die in het museum worden gemaakt, ook meenemen naar huis. Onder ons eigen merk ’t Goeye Goet is een keur aan ambachtelijke producten te koop in de museumwinkel én op een aantal locaties in het park. Leuk als cadeautje voor de thuisblijvers, of om lekker na te genieten van een heerlijke dag.

Bekijk de productlijst van 't Goeye Goet

Bierbrouwerij

BierbrouwerijIn brouwerij De Roskam brouwde de laatste bierbrouwer Henri Nooren tot in de jaren twintig van de vorige eeuw vooral bruin bier. In het Openluchtmuseum is in het oude brouwhuis het productieproces van bier te zien. Achter de brouwerij wordt sinds 2007 op kleine schaal voortreffelijk bier gebrouwen. Voor het 100 jarig bestaan van het Openluchtmuseum is er een speciaal jubileumbier gebrouwen. Met een beetje geluk treft u de brouwer zelf aan, die graag vertelt over het gerstennat. Onder de naam het Goeye Goet kunt u de verschillende bieren en bijbehorende glazen aanschaffen. 
 
Lees meer over de Bierbrouwerij 
Bekijk de productlijst

Museumwinkel

In onze museumwinkel kunt u lekker rondneuzen. U vindt er interessante boeken, lekkere streekproducten en typisch Hollandse waren.

De winkel is geopend tijdens openingstijden. In de winter gaat de museumwinkel een uur later open. Wij accepteren PIN/Visa/American Express/Mastercard/Maestro en contant geld. Voor bestellingen of informatie belt u met het nummer 026-3576140 of mailt u naar Commercie-Entree-Winkel@openluchtmuseum.nl

Zus & Jet

Zus & JetIn de winkel van Zus en Jet is bijna alles te koop: van draaitollen tot ossengal zeep en van Arnhemse balletjes tot zuurstokken. De winkel is een museum op zich! In de winter is Zus en Jet alleen tijdens de kerstvakantie geopend.

Bakkerij

Van een afstand komt u al de heerlijke geur tegemoet van versgebakken brood uit de bakkerij. De bakker gebruikt hiervoor de ouderwetse bakkersoven die wordt gestookt op takkenbossen.

Fotosalon

Laat u vereeuwigen in de stijl van rond 1910 in fotosalon Wijdemans & Frère.

Tripadvisor beoordeling
Bestel tickets
Kom ook naar het Openluchtmuseum
Koop uw tickets nu eenvoudig en snel online!