Canon van Nederland rij 2 DE

Canonvensters in het museumpark - Rietveld vakantiehuisje in het Nederlands Openluchtmuseum

Canonvensters in het park

Naast de presentatie zijn in het museumpark verschillende canonvensters te zien. Zo zie je bijvoorbeeld de vensters Karel de Grote, De Stijl, Willem Drees, de Eerste Wereldoorlog, de Statenbijbel en de watersnood.

Kinderen in de presentatie Canon van Nederland

De Canon in het onderwijs

Leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs zelf de Canon van Nederland laten ontdekken? Dat kan! Bekijk onze programma's voor het basis- en voortgezet onderwijs en informeer naar de mogelijkheden.

Logo Canon van Nederland-netwerk

Canonnetwerk

Een groeiend aantal culturele organisaties in Nederland werkt samen in het Canon van Nederland-netwerk. Zo brengen we de geschiedenis van Nederland breed onder de aandacht en maken we met elkaar geschiedenis.