Informatie voor touroperators

 

Winters genieten

Touroperators rij 1

Een daguitstapje met een extra plus

Een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum staat garant voor enthousiaste gasten! Jong en oud beleven een dag vol herinneringen in een van de best bezochte musea van ons land. In de zomer en winter. In het Openluchtmuseum komt het verleden tot leven. Bijzondere ontmoetingen, geuren, beelden en verhalen brengen onvergetelijke herinneringen boven. De tijd mag er dan stilstaan, maar het museum is volop in beweging.

Meer informatie

Hoogtepunten

Je gasten delen herinneringen in een ‘starterswoning’ uit de jaren 1970 maar ontmoeten ook een boerin die haar potje kookt op een kolenfornuis. In de bierbrouwerij vertelt de brouwer vol vuur over zijn prachtige oude ambacht en biedt hij een slokje om te proeven. Het Openluchtmuseum biedt een heerlijke dag in een prachtig park en je bezoek valt nooit in het water.

 

 

Museum

Rondleidingen

Vensters op vroeger

 

Vensters op vroeger
Ontdek de Nederlandse geschiedenis in de presentatie Canon van Nederland en de vensters in het museumpark. Onze deskundige rondleiders kunnen er van alles over vertellen.

Lees meer

 

Museumpark

Rondleiding museumpark

 

Museumpark
Wil je meer weten over het dagelijks leven van onze voorouders? Laat je dan met je gezelschap verrassen door onze rondleiders.Lees meer

 

Arrangementen

Arrangementen

 

Op maat gemaakt
Het maakt in ons museum niet uit met welk gezelschap je komt. Voor iedereen stellen wij graag een passend arrangement samen. Op deze dag hoef je alleen maar te genieten, de rest regelen wij.

Lees meer

Bustarieven 2017

Entreetarief (vol dagbezoek)
Per persoon: € 14,50

Entreetarief (half dagbezoek)
Per persoon: € 7,25

Luncharrangement (inclusief vol dagbezoek)
Per persoon: € 35,50

Luncharrangement met koffie/thee en appelgebak (inclusief vol dagbezoek)
Per persoon: € 38,15

Kopje koffie/thee met appelgebak
Per persoon: € 5,20

 

Meer informatie 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze afdeling Sales & Reserveringen. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar via (026) 357 61 23 of res@openluchtmuseum.nl.