Buitenspeeldag

Buitenspeeldag

Buitenspelen doe je hier!

Buiten spelen in een museum? Dat doe je natuurlijk in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Ons museum biedt kinderen een prachtige ervaring waarbij ze al spelenderwijs in aanraking komen met de geschiedenis: voelen, proeven, ruiken: ervaren dus.

Buitenspeeldag actie

Op 8 juni 2016 gaan vanaf 12.00 uur onze deuren open voor kinderen tot en met 12 jaar en zij hoeven geen entree te betalen! Dat wordt dus een onbezorgde middag genieten. (Bekijk de actievoorwaarden op deze pagina.)

Wat ga jij doen?!

Het Nederlands Openluchtmuseum heeft voor jong en oud leuke activiteiten! Fietsen op het Zaanse plein? Verdwalen in ons doolhof? Oud Hollandse spelletjes doen op het Kindererf? Broodjes bakken boven een vuurtje? Kies maar! Rennend door ons park lukt het je vast om zoveel mogelijk activiteiten te doen en anders pak je gewoon even de tram. Lekker makkelijk.

Bekijk alle activiteiten

Volwassen mogen ook komen spelen

Het Nederlands Openluchtmuseum is er voor jong en oud en volwassenen zijn deze middag natuurlijk ook van harte welkom. Bekijk de actievoorwaarden om ook mee te komen spelen. Of om een oogje in het zeil te houden….

Actievoorwaarden

  1. Deze ‘Buitenspeel kortingsactie’ (hierna: de actie) wordt aangeboden door: Het Nederlands Openluchtmuseum kantoorhoudende aan de Hoeferlaan 4 te Arnhem (hierna: Openluchtmuseum).
  2. De actie is geldig op 8 juni 2016 van 12.00 uur tot 17.00 uur. 
  3. Alle kinderen t/m 12 jaar mogen op deze dag gratis naar binnen, mits er wordt voldaan aan de volgende voorwaarden.
  4. Per volwassene (vanaf 18 jaar) mogen er maximaal 4 kinderen gratis mee naar binnen. De volwassene dient een entreekaartje te kopen of in bezit te zijn van een museumkaart.
  5. Het Openluchtmuseum behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen.
  6. Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de actie worden van deelname uitgesloten.
  7. De inhoud van deze actie voorwaarden is onder voorbehoud van schrijffouten. Aan deze actievoorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend.
  8. In het geval je een opmerking, vraag of een klacht hebt over deze actie dan kun je deze stellen via ons contactformulier.