Een jubileum vieren: knus of met DJ

Jubileum vieren op een orginele manierEr zijn van die mijlpalen in het leven die het waard zijn eens goed te vieren. Uw jubileum of huwelijksdag bijvoorbeeld. In het Openluchtmuseum in Arnhem doet u dat op een originele manier. Zo groot of klein als u zelf wilt. Voor uw jubileum bieden wij diverse sfeervolle locaties en horeca arrangementen.

 

Huwelijksjubileum in huiskamercafé

Al heel wat echtparen vierden hun bronzen of zilveren jubileum in het knusse café de Viersprong uit Budel. Daar tapt de waardin het ambachtelijk gebrouwen bier uit eigen brouwerij en schenkt oudhollandse likeuren. Op het terras in de boerentuin kunt u genieten van een uitgebreide barbecue. En wie zich nog aan een spelletje wil wagen, speelt een oud Nederlandse balsport op de naastgelegen beugelbaan. Ook een groot familiefeest behoort tot de mogelijkheden.

Terwijl u gezellig natafelt kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in de veilige omgeving van de speeltuin of op het Kindererf.

Ambachtelijke keuken

Onze koks laten zich inspireren door de pure biologische producten van het land en bereiden de heerlijkste gerechten voor u en uw gasten. Ambachtelijkheid staat hoog in ons vaandel. Dat proeft u!

Met de tram naar uw bestemming

U kunt samen met uw gasten het museum op eigen houtje verkennen, of u laat zich rondleiden door een enthousiaste gids voordat u uw jubileum viert in één van de historische locaties. Geen zin om te lopen? Dan stapt u gewoon op een van de oude trams en laat u comfortabel door het museumpark rijden naar uw plaats van bestemming.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of het maken van een reservering contact op met de afdeling Sales & Reserveringen.