Zakelijk diner in historische ambiance

Zakelijk diner of business dinerDineren in het Openluchtmuseum in Arnhem is meer dan lekker. Onze restaurants ademen elk hun eigen geschiedenis. Diverse sfeervolle historische locaties, gelegen in een prachtige ambiance, maken het museum uitermate geschikt voor uw zakelijke diner. U heeft de keuze uit verschillende buffet- barbecue- of a la carte arrangementen.

 

Business diner in sfeervol museumpark

’s Avonds is het museum gesloten voor het publiek. Een weldadige rust daalt dan neer op het park. Laat onze chef-kok voor u een menu samenstellen en geniet van:


Wilt u er een (inter)actieve avond van maken? Denk dan aan een spannend moorddiner of het Hoera! Feest! arrangement. Na uw diner of buffet geniet u van het uitzicht op de weilanden met oude boerderijen die verspreid in het parklandschap liggen. En wat dacht u van een verfrissende avondwandeling door het stille museumpark.

>> Bekijk ook de brochure ‘Lunchen en dineren met een echte plus’ (PDF)

Meer informatie

Nodig uw relaties uit voor een zakelijk diner op een unieke locatie. Neem voor meer informatie of reservering contact op met de afdeling Sales & Reserveringen.