Beleef Landleven Familie-arrangement

Beleef Landleven Familie-arrangement

Met het hele gezin naar Beleef Landleven

Kom met de hele familie naar de het leukste buitenevenement van het jaar en ontdek, zie en beleef. Voor gezinnen is er een speciaal Familie-arrangement samengesteld. Zo kun je met korting naar het evenement, ontvang je lekkers voor op de dag zelf en kun je als bonus je eigen cadeau uitkiezen!

Inhoud Familie-arrangement:

  • 2 entreekaarten voor volwassenen
  • 2 entreekaarten voor kinderen (4 t/m 12 jaar)
  • eventueel kaarten extra bij te bestellen voor €13,50 per volwassene en €10 per kind
  • Een bakje handgemaakte chocolade

+ als extra cadeau:

  • Je mag kiezen uit een Landleven spel of het Jubileumboek van het Nederlands Openluchtmuseum.

Van €89,- nu voor €49,-. Dat is slechts €12,25 per persoon!
Landleven spel en Jubileumboek

Familie-arrangement boeken

Je kunt het Familie-arrangement online boeken en betalen via creditcard of Ideal. Kies hieronder eerst de wijze van betalen voordat je verder gaat. Daarna krijg je tevens de mogelijkheid om eventueel extra kaarten bij te boeken, een parkeerkaart te bestellen en je cadeau keuze door te geven (Jubileumboek of Landleven spel).

Boeken via Ideal

Boeken met creditcard

Wat is er te doen op Beleef Landleven?

Voor de fijnproevers
Kom smullen op het Culinair plein, proef het verschil tussen kaas van Friese melkschapen en Brandrode runderen en... leer wecken in een afwasmachine bij Heel Holland Weckt! Tijdens Beleef Landleven 2016 geven Carolina Verhoeven en Imke Gerritsen, experts op inmaakgebied, workshops fermenteren. Bier, zuurkool, boter, yoghurt, kaas en eieren komen aan bod, samen met vele andere inmaaktechnieken. Daarnaast kun je proeven van zoete lekkernijen en vertelt Carolina alles over verstandig suikergebruik.

wecken

Voor nieuwsgierige kinderen
Bekijk hoe de boeren hun land bewerken met hun Brabantse paarden, kom kennismaken met veel verschillende dieren en proef de lekkerste zelfgemaakte koekjes van de Koekjesfabriek van Strien. Leer vervolgens hoe je professioneel een boom moet beklimmen, hoe je een mand maakt van wilgen of ga samen met het hele gezin de workshop 'Bushcraft' van Siegurd volgen en leer overleven in de natuur. Bij Siegurd kun je leren hoe je vuur kunt maken zonder hulpmiddelen, hoe je een lepel of mok maakt van hout, hoe je een verse zalm of forel bereidt en hoe je veilig met een bijl werkt.

tracktor

dieren

Voor de creabea's
De echte knutselaar kan zijn hart ophalen bij Beleef Landleven. Workshops genoeg! Leer kunstwerkjes op eieren maken van Bianca van As, ga tulpenpotjes haken met Ellen Snoek of leer tuintekenen met Mady Nijenhuis. Zij geeft een worksop in tekenen met bister (een natuurlijk pigment). Of ga iets compleet nieuws doen, bijvoorbeeld vilten vogelhuisjes maken! Reina de Vos uit het Friese Rotstergaast is haar hele leven al creatief met wol. De laatste jaren experimenteert ze met het maken van vilten vogelhuisjes. Elk exemplaar is uniek en heeft zijn eigen karakter. Ook is Alie van Veldhuizen dit jaar weer van de partij. Bij haar kun je een herfstig pompoentje maken van jute, opgefleurd met planten. De workshops zijn gratis en je kunt gewoon aanschuiven!

workshops

Bekijk het complete programma op de website van Landleven.

Boek het Familie-arrangement via Ideal

Boek het Familie-arrangement met creditcard