Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje met voor ieder wat wils

GPS-tocht
Een bezoek aan het Openluchtmuseum met collega’s of klanten is een bedrijfsuitje met een echte plus. Je zoekt een bestemming voor een actief dagje uit. Wij bieden je wat je zoekt, plus een verbinding met de geschiedenis van je bedrijf. Na een gezamenlijke ontvangst wordt de teamgeest bevorderd met een actief arrangement of een ontspannen wandeling. Je hebt de keuze uit verschillende actieve arrangementen en ambachtelijke lunch- en dinerarrangementen.

Informatie aanvragen

Nostalgische ambiance

Radmakerij in het OpenluchtmuseumIn het Openluchtmuseum beleef je het ambachtelijk verleden van Nederland. Van smeden tot weven en van de zuivelproductie tot de gezondheidszorg en het goederenvervoer. Bezoek bijvoorbeeld het Groene Kruisgebouw of de radmakerij. De gastheren en –vrouwen die onze historische gebouwen ‘bewonen’ maken er met bevlogen verhalen en vakkundige demonstraties graag een leuke en leerzame dag van voor jou en je gezelschap.

Ambachtelijke lunch (EKO)

EKO KeurmerkVoor een gezamenlijke lunch biedt de monumentale 17e-eeuwse Kasteelboerderij een sfeer van warmte en authenticiteit. Onder het rieten dak geniet je van een lunch van ouderwets goede kwaliteit. Onze horecalocaties ontvingen in 2013 het eko-keurmerk en daar zijn we trots op!

Arrangement uitgelicht: Smokkeltocht vol actie

SmokkeltochtSamen actief zijn is de sleutel tot een geslaagd bedrijfsuitje. Het smokkelspel is een spannend spel waar je nog lang op terug zult kijken. Het is 1910: de kerk en de socialisten, normaal felle tegenstanders, slaan de handen ineen om het alcoholgebruik terug te dringen. Ondertussen draaien clandestiene stokerijen op volle toeren, want de vraag wordt er niet minder om. Smokkelaars proberen zoveel mogelijk graan en suiker aan te leveren bij de stokerij. Ze moeten wel uit de buurt zien te blijven van de veldwachters die constant op de loer liggen. Wees je collega’s te slim af en beleef een historisch leuke middag!

Bekijk alle arrangementen

Contactgegevens afdeling Sales en Reserveringen

  • Telefoon:026-3576123 (maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur)
  • Contactformulier: informatie aanvragen